Agenda

Reguliere spellenavond: Elke vrijdag om 20:00 voor deelnemers van 16 jaar en ouder. Je kunt zelf één of meerdere spellen meenemen die je graag wilt spelen, of je laat je verrassen door één van de andere leden.

Wil je een keertje meespelen? Dat kan altijd één keer gratis. Daarna kun je meespelen zonder lidmaatschap en betaal je los per avond, of kun je lid worden. Hoe dat precies werkt en de kosten hiervan zijn beschreven onder het kopje "Lidmaatschap en Contributie".

Er is op de locatie de Scarabee zelf geen bar aanwezig, iedereen mag voor zichzelf eten en drinken meenemen van thuis, of bestellen bij de bar in de naastgelegen sporthal. Er is wel een waterkoker aanwezig.

Speciale avonden:

Op dit moment zijn er geen speciale avonden gepland. Op vrijdag 17 november 2023 zal er géén spellenavond georganiseerd worden vanwege ons jaarlijkse spellenweekend.

Spellendagen:

Een aantal keer per jaar organiseren we een spellendag op de zaterdag voor deelnemers van 10 jaar en ouder. Deze vinden plaats van 11:00 tot 18:00 in de Scarabee en de kosten hiervoor zijn gelijk aan reguliere spellenavonden (zie Lidmaatschap en Contributie). De volgende spellendagen zijn gepland op:

Zaterdag 23 September 2023
Zaterdag 13 Januari 2024

Aanmelden voor deze spellendagen voor niet leden kan via ons mailadres: themeeplepeoplenuenen@gmail.com.

Andere activiteiten:

Andere activiteiten van de vereniging zijn bezoeken van spellenbeurzen, oefenen voor toernooien en een jaarlijks spellenweekend in het najaar