Agenda

Reguliere spellenavond:
Elke vrijdag om 20:00 voor deelnemers van 16 jaar en ouder. Je kunt zelf n of meerdere spellen meenemen die je graag wilt spelen, of je laat je verrassen door n van de andere leden.

Wil je een keertje meespelen? Dat kan altijd één keer gratis. Daarna kun je meespelen zonder lidmaatschap en betaal je los per avond, of kun je lid worden. Hoe dat precies werkt en de kosten hiervan zijn beschreven onder het kopje "Lidmaatschap en Contributie".

Er is op de locatie de Scarabee zelf geen bar aanwezig, iedereen mag voor zichzelf eten en drinken meenemen van thuis. Er is wel een waterkoker aanwezig.

Spellendagen:
Een aantal keer per jaar organiseren we een spellendag op de zaterdag voor deelnemers van 10 jaar en ouder. Deze vinden plaats van 11:00 tot 18:00 in de Scarabee en de kosten hiervoor zijn gelijk aan reguliere spellenavonden (zie Lidmaatschap en Contributie). De volgende spellendagen zijn gepland op:

Zaterdag 25 Mei 2024
Zaterdag 7 September 2024
Zaterdag 12 Oktober 2024
Zaterdag 14 December 2024

Ook voor de spellendagen geldt dat eten en drinken (dus ook de lunch) zelf meegebracht kan worden.

Aanmelden voor deze spellendagen voor niet leden kan via ons mailadres: themeeplepeoplenuenen@gmail.com.

Speciale avonden:
Op dit moment zijn er geen speciale avonden gepland.

Andere activiteiten:
Andere activiteiten van de vereniging zijn bezoeken van spellenbeurzen, oefenen voor toernooien en een jaarlijks spellenweekend in het najaar